Een nieuwe jaar zorgt bij veel mensen voor een drang om dingen in huis te veranderen. Het kan gaan om nieuwe meubels, maar ook om een totale verandering van het interieur. In deze blog geven we je tips om de basis voor je nieuwe interieur van 2021 te leggen, namelijk een aantal leuke vloerideeën waar je veel aan zult hebben. Lees snel verder in deze tekst en doe je voordeel met de verschillende leuke tips. O ja, we hebben nog veel meer interessante blogs voor je in de aanbieding. Ze worden frequent op onze site gezet, dus houd onze website in de gaten. 

De vloer ideeën voor 2021

Er zijn tal van mensen die houden van een nieuw interieur in 2021. Als jij daar tussen zit, prima! Dan ben je echt aan het juiste adres. Het is belangrijk om wat leuke tips en tops te verzamelen omdat je zo gemakkelijker je droominterieur kunt inrichten. We noemen een verzameling tips op een vel karton of bord ook wel een moodboard. Dan kun je ook veel gerichter praten met interieurarchitecten bijvoorbeeld om aan te geven wat je zou willen. Ook voor jezelf biedt het houvast tijdens het online shoppen (ten tijde van dit schrijven zijn de winkels gesloten in verband met de landelijke lockdown). 

Welke vloeren raden wij aan? 

We hebben verschillende vloeren die onze favo zijn. We willen ze hieronder even met je doornemen. 

Gietvloer. Dit type vloer is redelijk prijzig, maar gaat erg lang mee en heeft de naam (en maakt deze ook waar) dat hij gemakkelijk te combineren is met vloerverwarming. Deze vloer scheurt namelijk niet zo snel door de warmtewerking van de verwarming. Daar hebben betonvloeren wel last van, want die zijn niet zo flexibel als de gietvloeren.

Een gietvloer is gemaakt van kunststof en daarom is hij verkrijgbaar in verschillende tinten. Dan wordt het wel heel makkelijk om je droominterieur in te richten. 

Laminaat. Een van de toppers dit jaar is laminaat. Dit is al vele jaren populair bij heel veel mensen en dat is dit jaar zeker niet anders. Het leuke is dat deze vloer jarenlang meegaat, maar helemaal niet zo duur is. De  prijs van het laminaat hangt mede af van de toplaag. Er zijn soorten laminaat die je beter op zolder kunt leggen als het gaat om de slijtvastheid, terwijl andere juist prima in de hal kunnen liggen. Laat je hierover lekker informeren bij de experts. 

Veel succes met het inrichten van je nieuwe woning en blijf onze blogs volgen.  

Pin It on Pinterest