Ben je van plan om snel te verhuizen naar een nieuw kantoorpand of wil je simpelweg de huidige werkomgeving vernieuwen? Lees dan snel verder. We hebben namelijk diverse tips op een rij gezet die ervoor zorgen dat je efficiënt en voordelig je kantoorpand kan vernieuwen. Zo verbeter je niet alleen de werkplek maar ook de sfeer en de productie.

Kantoorverlichting

Een van de belangrijkste aspecten in een kantoorpand is de verlichting. Deze moet in orde zijn aangezien jezelf en al je werknemers hierin moeten werken. Er zijn diverse verlichtingen aan te raden voor de werkplekken, gangen, ontvangsthal etc. Doe hier dus goed onderzoek naar en maak een lichtplan op maat voor jouw kantoorpand.

Juiste verdeling

Maak een juiste verdeling van het kantoorpand zodat iedereen goed zijn werk kan doen. Door voldoende vergaderruimtes, zitruimtes en een kantine in te richten voorzie je al je personeel in de behoeftes die ze nodig hebben om een productieve werkdag te hebben. Inventariseer goed van tevoren wat je nodig hebt, zodat je vervolgens je kantoorpand geheel op maat kan inrichten. Zorg daarnaast dat elke ruimte is ingericht waar deze voor bedoeld is. Dit gaat om functionele kantoorartikelen en het toepassen van de juiste interieurstijlen.

Faciliteiten

Kijk niet alleen maar naar de zakelijke aspecten. Het personeel bevindt zich grotendeels van de dag in jouw kantoorpand. Om de werktevredenheid te verhogen raden we aan om te kijken naar goede faciliteiten. Denk hierbij aan een koffiecorner of een geheel eigen bedrijfsrestaurant. Een gezellige plek om op de vrijdag de week af te sluiten met een geheel eigen bar. Een gym is ook aan te raden zodat het personeel na het werk gelijk door kan gaan met sporten. 

Vloeren

De vloeren van een kantoorpand en daarbuiten zijn belangrijk. Zo kun je denken aan de stijlen, vloerverwarming maar ook de akoestiek. Ga dus goed na welke vloeren je in je kantoorpand wilt hebben. Daarnaast raden we aan om kwaliteit sterke betonplaten te laten plaatsen rondom je kantoorpand. Zo kan je een structureel looppad creëren zodat je kantoorpand goed toegankelijk is. En dat allemaal voor een voordelig tarief en ze zijn ook makkelijk online te bestellen.

Pin It on Pinterest