Door corona is het momenteel een zware tijd. We mogen niet meer al te veel naar buiten en als je wel mag, vertrouw je een ander misschien niet. Je wilt natuurlijk niet besmet raken. Om het toch nog een beetje gezellig bij je woning of kantoor te maken, bespreken we in deze blog de veelzijdigheid van kunstgras.

Kunstgras in de tuin

Voor de hand liggend is het natuurlijk om gras in je tuin te plaatsen. Maar als je nu alleen een tuin hebt vol met tuintegels, kan kunstgras het wel een beetje opfleuren. Als je eerder wel gras hebt overwogen, maar hebt gekozen om dit niet te doen vanwege het onderhoud, dan is kunstgras misschien wel geschikt. Het is onderhoudsarm, kind- en diervriendelijk en ook nog eens zacht. 

Op het balkon of dakterras

Woon je in een appartement en heb je geen toegang tot een eigen tuin, maar heb je wel een balkon? Overweeg dan eens om kunstgras op je balkon te leggen. Het geeft gelijk een beetje kleur, niet alleen het balkon zelf, ook als je naar buiten kijkt is het leuk om deze groene vloer te zien. 

Toegang tot een dakterras? Ook daar is het mogelijk om kunstgras te leggen. Het is namelijk waterdoorlatend en uv-bestendig. 

In een kantoorpand

Heb je een baan waarbij het personeel nog regelmatig op kantoor komt? Dan kan kunstgras een unieke manier zijn om het kantoorpand gezelliger te maken. Maak van een ruimte die (vrijwel) niet in gebruik is, een brainstormruimte of een vergaderruimte. Het is een eenvoudige manier om toch heel wat te maken van een saai ogend kantoor. Overigens is wat groen in het hele kantoorpand een aanrader. Plaatst in een aantal hoeken of vensterbanken planten. We garanderen je, het hele pand krijgt een compleet andere uitstraling. 

Pin It on Pinterest