Bij slotenmaker haarlem helpen ze je graag verder met het veilig maken van je tuin en woning. We nemen in deze blog een aantal punten met je door die in dit verband relevant zijn. Lees snel verder om te profiteren van de informatie. Wanneer je nog wat meer tijd hebt, lees dan ook onze andere blogs. Daarin proberen we je te inspireren en verder te informeren. 

Preventie van een inbraak: woning en tuin

Wanneer je een woning en tuin hebt, dan wil je natuurlijk dat deze op een goede manier beveiligd is zodat kwaadwillende hier niet zomaar een stap naar binnen kunnen zetten. Het is wel heel belangrijk dat je een slotenmaker belt die je helpt met het veilig maken van je woning. Zo’n slotenexpert kan heel gemakkelijk een inbraakpreventieadvies aan je geven zodat je ook direct weet wat er moet gebeuren. Één van de meest relaxte dingen aan een slotenmaker is dat deze ook direct de punten kan aanpakken. Wanneer het bijvoorbeeld nodig is dat oude sloten vernieuwd worden om de veiligheid garanderen dan is dit mogelijk.

Als je zorgt voor een goed beveiligde tuindeur met een gedegen schutting die mogelijk ook nog allerlei beveiligingsmaatregelen heeft, dan is dat de eerste verdedigingslinie vanaf de achterzijde van de woning. 

Noodafsluiting

Wanneer je te laat bent met het vervangen van je oude sloten en er al een inbraak geweest is, dan is het mogelijk om een slotenmaker te bellen op die ervoor kan zorgen dat er een noodafsluiting gemaakt wordt. Dit laatste betekent dat je de woning zo gerepareerd wordt dat mensen er niet meer in kunnen ondanks dat een deur bijvoorbeeld opengebroken is. De reparaties worden daarna gedaan en uiteindelijk zul je ook nieuwe  door de politie goedgekeurde veiligheidssloten krijgen. 

Een slotenmaker kijkt niet alleen naar de sloten, maar bijvoorbeeld ook naar de afdichting van ramen, denk daarbij bijvoorbeeld aan de bekende dievenklauwen. 

Conclusie

Jaarlijks vinden er in Nederland toch nog wel een flink aantal inbraken plaats en een groot aantal daarvan had voorkomen kunnen worden door gedegen sloten aan te schaffen. Laat je dus altijd door een slotenmaker informeren. Neem ook nog even de andere blogs op onze site door. We houden je op de hoogte. 

Pin It on Pinterest