Het is helemaal niet moeilijk om een tuin in orde te maken. Dit is zelfs heel makkelijk wanneer je maar de juiste dingen doet. Dit en meer nemen we met je door in deze blog. Het is erg leuk om je te inspireren omdat we weten dat je er veel voordeel van gaat hebben. 

Het gemak van opsluitbanden

Wanneer we het hebben over opsluitbanden, dan gaat het niet over banden waar we criminelen mee opsluiten. Het gaat over betonnen randen, eigenlijk hele lange bakstenen van beton die langs een tuin gelegd kunnen worden. Je maakt een lijst met deze banden langs een tuin, waardoor het geheel mooi afgewerkt wordt. Dat ziet er direct schitterend uit. Het past ook mooi bij de rest van het straatwerk wanneer je natuurlijk de tinten op elkaar afstemt. De betonnen randen zijn niet superzwaar en kunnen met groot gemak zelf gelegd worden. Natuurlijk kun je het ook door een bedrijf laten doen wanneer je er zelf de tijd of zin niet voor kunt opbrengen. 

Geschikte tuinstijl 

Opsluitbanden komen in verschillende soorten en maten. Dit maakt dat ze voor heel veel stijlen geschikt zijn. De banden die we tegenwoordig vaak zien, hebben een donkere tint, vaak antraciet. Dit is iets wat goed past bij een industriële stijl. De tuin krijgt al snel een industriële stijl wanneer je bijvoorbeeld roestvrijstalen elementen als een bbq, vuurkorf, afscheidingswand met betonstenen erin, in je tuinzet. Een vlonder voor je terras maakt het compleet. De opsluitbanden voegen dus een puzzelstuk toe om je tuin strak en industrieel te maken, precies zoals veel mensen het graag zien. 

Blijf onze blogs volgen en doe je voordeel met de tips die we je daarin steeds geven. Veel succes met het ontwerpen en realiseren van je tuindesign. 

Pin It on Pinterest