Met de lente voor de deur is het tijd om je tuin weer eens goed aan te pakken. Wil je misschien een muurtje plaatsen, een trappetje aanleggen of een bloembak bouwen? Kijk dan eens bij de stapelblokken van www.onlinebestrating.nl. Deze veelzijdige stenen zijn multi-inzetbaar en zijn gemakkelijk in gebruik. Lees hier meer over wat je allemaal kan doen met stapelblokken in je tuin.

Leg een omheining aan

Wil je die lelijke vuilniscontainers uit het zicht hebben of juist een landelijke touch geven aan je tuin met een duidelijke markering tussen groen en bestrating? Met stapelblokken leg je eenvoudig een omheining aan waarmee je dit allemaal kan realiseren.

Maak een trap

Als er in jouw tuin sprake is van hoogteverschil maak je met een trap je tuin stukken beter begaanbaar. Of wellicht wil je juist hoogteverschil realiseren, voor een speelsere uitstraling van je tuin. Met stapelblokken kan je gemakkelijk een trap maken, precies in de stijl én afmetingen die jij wilt. 

Bouw een bloembak

Ben je gek op bloemen en planten in je tuin en wil je ze een speciale plek geven? Als je bloembakken in je tuin plaatst, zorg je snel voor sfeer en creëer je diepte en speelsheid. Met stapelblokken bouw je eenvoudig zelf precies de bloembakken in je eigen smaak zonder dat je hoeft te metselen. Stapelblokken lijm je, waardoor je binnen een mum van tijd een prachtige bloembak hebt gebouwd.

Soorten stapelblokken

Er bestaan veel verschillende soorten stapelblokken. Voor iedere soort geldt dat ze makkelijk zijn in het gebruik, omdat je ze niet hoeft te metselen. Bij Online Bestrating vind je onder andere:

  • Rock Walling
  • Stone Walling
  • Linia pallissaden
  • Granibiels
  • Brickwall
  • Catrock

Hoe bouw ik met stapelblokken?

Stapelblokken hoef je dus niet te metselen, je hoeft ze alleen maar aan elkaar te lijmen. Hiervoor gebruik je speciale steenlijm. Steenlijm kan je zowel nat als droog verlijmen, wat betekent dat het dus ook ideaal is om buiten te gebruiken.

Pin It on Pinterest