Als je niet overtuigd bent dat microvezel moppen het beste gereedschap zijn voor het reinigen van laminaat vloeren, lees dan verder voor de 5 voordelen die je misschien van gedachten doen veranderen. De overstap naar een microvezel mop zal de schoonmaaktijd met meer dan de helft verminderen. Lees hier de voordelen van microvezel moppen voor het schoonmaken van laminaat:

Ideaal voor hondenhaar en stof

Microvezels trekken stof aan als een krachtige magneet, waardoor ze het perfecte instrument zijn om hondenharen en stofnesten per dozijn te verzamelen. Je hoeft niet meerdere keren over één plek te gaan zoals met een bezem.

Geen strepen of vuil achterlaten

In tegenstelling tot een mop met touw of een spons, laten microvezelmoppen geen vreselijke strepen vuil achter. Ze verzamelen alles wat op hun pad komt, wat betekent dat je niet meerdere keren over hetzelfde gebied hoeft te gaan om het schoon te krijgen.

Minder rugwerk

Microvezel moppen vereisen bijna geen water, in feite, je zult waarschijnlijk merken dat je je mop slechts één keer per kamer hoeft uit te spoelen. Je kunt dit doen in de gootsteen, dus er is geen noodzaak om een zware emmer water mee te slepen om constant te spoelen.

Veilig voor laminaatvloeren

Microvezelmoppen zijn de veiligste optie voor het schoonmaken van laminaatvloeren omdat ze nauwelijks water nodig hebben. Te veel water is slecht voor laminaatvloeren omdat als het de kernplaat aantast het de vloer zal vervormen. Dit maakt microvezelmoppen een veel veiligere keuze dan doorweekte dweilen die veel water gebruiken.

Milieuvriendelijk herbruikbare pads

Microvezelmoppads zijn supermilieuvriendelijk omdat ze meerdere keren hergebruikt kunnen worden. Het is niet nodig om ze weg te gooien zoals Swiffer mopdoekjes. Als je microvezeldoekje echt vuil is, hoef je hem alleen maar in de wasmachine te stoppen en hij is weer zo goed als nieuw.

Pin It on Pinterest