Een nieuw budgetvriendelijk, veelzijdig en duurzaam alternatief voor je tuin zijn Onlinetuinwarenhuis.nl tuintegels. Het is mogelijk om standaard maten te hanteren, maar ook op maat gemaakte tegels zijn vaak mogelijk. Een tegel kan zowat overal worden gebruikt, zwembaden en patio’s en de bouw van gevels. In veel gevallen kunnen maten, afwerkingen en kleuren kunnen worden aangepast aan je ontwerp. Lees met ons mee en ontdek de verschillende voordelen van tuintegels. 

Veelzijdige tegels

Je ziet niet vast aan een een vooraf bepaalde kleurenpalet. Het is mogelijk om een ruimte keuze te maken uit een scala aan opties. Denk hierbij aan diverse kleuren, tinten, afwerkingen en texturen. Bij het realiseren van je tuinontwerp kun je kiezen voor een uniforme tegel, maar natuurlijk ook voor tegels die van elkaar verschillen. Het is maar net wat je zelf wilt. 

Waarom tuintegels gebruiken?

Een van de beste eigenschappen van tuintegels is de mogelijkheid om te worden afgestemd op elk budget. Zeker, er zijn soorten van keramische of vinyl tegels die minder kunnen kosten, maar je zult over het algemeen moeten offers in kwaliteit en design veelzijdigheid te maken. Verder is het zo dat de tegels behoorlijk robuust zijn. Ze gaan decennialang mee en behoeven vrijwel geen onderhoud. 

Gemakkelijk zones in je tuin te maken met tuintegels

Door gebruik te maken van tuintegels is het erg gemakkelijk om aparte zones in je tuin te creëren. Tuintegels zijn relatief gemakkelijk te leggen en behoeven daarom geen expertise. Je moet natuurlijk wel een beetje weten hoe je het doet en daarom raden we je aan om ook zeker hierin te verdiepen, anders kun je beter een bedrijf in de arm nemen die het voor je doet. Wanneer de tuintegels allemaal gelegd zijn, dan kun je eventueel met kleur of textuur aangeven waar de verschillende zones in de tuin zijn. Dus het terras kan je dan bijvoorbeeld blauwe tegels voor gebruiken en voor de rest van de tuin en andere kleur.

Voeg er nog een vlonder en pergola aan toe en je tuin wordt heel bijzonder.

Pin It on Pinterest