Je wilt je bedrijfspand een hele nieuwe look geven en besluit dit te doen door middel van een nieuwe vloer. Superleuk natuurlijk, je kunt hier bijna je fantasie laten spreken want er is gewoon zo veel keus. Soorten vloeren, kleuren, zo veel keuze. Voor welke ga je?

Meest gangbare vloer

De vloer die voor jouw bedrijf het meest gangbaar is, verschilt echt per bedrijf. Het ligt eraan met wat voor producten je werkt en wat je het mooiste vindt. Wellicht vind je het nodig om iets uit te stralen voor je bedrijf. Wil je comfort uitstralen, maar toch professioneel blijven, dan kan en tapijt vloer op sommige plekken een idee zijn. Wil je gewoon een simpele makkelijk schoon te houden vloer? Ga dan misschien voor een gietvloer, deze zijn gladder, stralen nog steeds professionaliteit uit maar zijn ook makkelijk te onderhouden. Als je wilt gaan voor een ietwat wat speelse wending is misschien een grindvloer ook leuk, deze heb je ook in de leukste kleurtjes, dus je kunt helemaal kijken wat er het beste bij jouw bedrijf past.

Prijsklasse

Al deze vloeren liggen natuurlijk in verschillende prijsklassen. Als bedrijf moet je dus goed kijken naar het budget wat je hebt en wat je ervoor wilt hebben. Kijk realistisch naar de hoeveelheid grond die je moet bedekken, wil je alles in één soort hebben of wil je misschien wel wisselen van de gietvloer gang naar je tapijt vloer in een kantoor? Daar moet je goed over nadenken want een vloer moet natuurlijk wel even mee gaan. Kies dus ook iets wat tijdloos en universeel is. Mocht je de huisstijl van het pand gaan veranderen dan past je vloer er nog steeds bij, ten minste dat hoop ik dan.

Geniet ervan

Zodra je dan eindelijk die nieuwe vloer hebt waar je al tijden op hebt gewacht mag je er dan ook lekker van genieten. Onderhoud de vloer goed en zorg ervoor dat wie de vloer ook schoonmaakt, deze dan ook goed schoonmaakt. Dan blijft je vloer lang leuk en dan wil je er ook het liefst nog niet vanaf.

Pin It on Pinterest